καρφί-πορτοσάλτε-στον-χάρη-θεοχάρη-714484
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.05.2021 | 13:17

«Καρφί» Πορτοσάλτε στον Χάρη Θεοχάρη: Πήγε απροετοίμαστος στο BBC

Στο στόχαστρο ακόμη και δημοσιογράφων που είναι κοντά στην κυβέρνηση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Χάρης Θεοχάρης μετά την τουλάχιστον αποτυχημένη εμφάνιση στο BBC.

Ο Υπουργός Τουρισμού σχολιάστηκε σήμερα και από τον Άρη Πορτοσάλτε, που μιλώντας στην εκπομπή Σήμερα είπε ότι ο Χάρης Θεοχάρης πήγε… αδιάβαστος στη συνέντευξη.

Όπως συγκεκριμένα ανέφερε, ο Άρης Πορτοσάλτε «ο Χάρης Θεοχάρης βρέθηκε σε μια δύσκολη εκπομπή του BBC. Βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, δεν ήταν προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τον επίμονο δημοσιογράφο που έλεγε “δεν είστε υγειονομικώς εντάξει”» είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Άρα πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε μέρα ότι είμαστε υγειονομικά εντάξει. Για να φάμε ψωμάκι φέτος πρέπει να είμαστε όλοι σοβαροί και όχι καραγκιόζηδες».

Αντίθετη άποψη ωστόσο είχε ο ερευνητής γιατρός Γιώργος Παυλάκης που βρισκόταν στο πάνελ. «Νομίζω ότι ο κύριος Θεοχάρης ήταν προετοιμασμένος αλλά είχε έναν πολύ άχαρο ρόλο να υποστηρίξει τα παράλογα. Γιατί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει 2-3000 κρούσματα καθημερινά και πολλούς νεκρούς. Αυτό δεν μπορεί να το βάλει κανένας κάτω από το χαλί.» είπε ο ερευνητής.

Ο Γιώργος Παυλάκης λίγο νωρίτερα είχε ασκήσει οξεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική και μίλησε για απουσία σχεδιασμού και «μούφα lockdown» που οδήγησε στην έξαρση των κρουσμάτων.

Παράλληλα υποστήριξε ότι «με το άνοιγμα ο κόσμος παίρνει λάθος μήνυμα ότι «τελειώσαμε». Τον Μάρτιο υπήρχε ο χρόνος να γίνει ένα σοβαρό lockdown» είπε ο Γιώργος Παυλάκης. «Ανοίγεις αφού κατέβουν τα κρούσματα» κατέληξε.