καρφί-ακρίτα-για-τσιτσιπά-σας-το-έλε-877659
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.08.2021 | 23:51

«Καρφί» Ακρίτα για Τσιτσιπά: Σας το έλεγα ότι λέει ανοησίες τύπου Χάροντς…

Με ένα καυστικό σχόλιο η Ελενα Ακρίτα σχολίασε τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά ότι δεν έχει εμβολιαστεί και δεν θα εμβολιαστεί εκτός και αν το εμβόλιο γίνει υποχρεωτικό.

Η Ελενα Ακρίτα έγραψε ότι και στο παρελθόν υποστήριζε ότι ο Τσιτσιπάς λέει “ανοησίες τύπου Χάροντς” και πρόσθεσε ότι όταν τα έλεγε της απαντούσαν ότι είναι νέο παιδί και ότι έχει συμπλέγματα.

Αναλυτικά τι έγραψε η Ελενα Ακρίτα

Όταν γράφαμε ότι ο Τσιτσιπας λεει ανοησίες τύπου Χάροντς, μάς απαντούσατε ότι είναι νεό παιδί μωρέ κι έχουμε συμπλέγματα – προφανώς γιατί είμαστε όλοι αποτυχημένοι τενίστες και τον ζηλεύουμε.

Τώρα που προκύπτει ότι ο Τσιτσιπας έκανε αντικόβιντ τηλεοπτική καμπάνια ενώ σήμερα ανακοινώνει ότι είναι αντιεμβολιαστης και θα εμβολιαστεί μόνον αν γίνει υποχρεωτικό, τί έχετε να πείτε, γλυκούλια;

Παρεμπιπτόντως τα Χάροντς είναι ντεμοντέ, κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν ψωνίζει πλέον από εκεί.

Αλλά η Ελενα Ακρίτα δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί. Ετσι βρήκε ευκαιρία με τις ανοησίες Τσιτσιπά για να γράψει και ένα ολίγον χολερικό σχόλιο για τους αγαπημένους της Αδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς ποστάρισε την φωτογραφία τους από αγώνα τένις μεταξύ τους και πρόσθεσε το σχόλιο:

Κάτι δεν πάει καλά με τους τενίστες λογικά.