καρδίτσα-έβαλαν-σκυλί-στην-οροφή-αυτο-982986
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.05.2022 | 21:54

Καρδίτσα: Έβαλαν σκυλί στην οροφή αυτοκινήτου και οδηγούσαν

Aκόμη, ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η κακοποίηση ζώου κυκλοφόρησε στα social media, καθώς στη Καρδίτσα μία παρέα έβαλε στην οροφή αυτοκινήτου ένα σκυλί και οδηγούσαν στους δρόμους της πόλης, ενώ κατέγραψαν την πράξη τους σε βίντεο και την δημοσιοποίησαν «για πλάκα».

Το περιστατικό έλαβε δημοσιότητα από την δημοσιογράφο και διευθύντρια της οργάνωσης Zero Stray Project Σταματίνα Σταματάκου, η οποία έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook και σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι «ανέβασαν πάνω στην οροφή αυτοκινήτου εν κινήσει ένα έρημο σκυλί για να κάνουν την πλάκα τους και δίχως ντροπή το βιντεοσκόπησαν και το ανήρτησαν στο TikTok. Αστείο ε; Αστείο που το σκυλί τρομοκρατείται, που κινδυνεύει να σκοτωθεί (δεν ξέρουμε αν τραυματίστηκε ή όχι), που γελοιοποιείται ένα αβοήθητο ζώο που αν μετά τολμήσει να γρυλίσει θα το βγάλουν επιθετικό;».

Η συγκεκριμένη είδηση έλαβε γρήγορα πολύ μεγάλη έκταση και μετά από λίγη ώρα, ο χρήστης που ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο, κλείδωσε τον λογαριασμό του.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση της Σταματίνας Σταματάκου:

«Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έμαθαν ότι πληρώνονται τα καφριλίκια και μάλιστα πολύ ακριβά. Δεν το έμαθε σίγουρα ο Γ… Φ… και η παρέα του. Ε ήρθε η ώρα να το μάθει κι ο τελευταίος στην Ελλάδα.

Όπως όλα δείχνουν στην Καρδίτσα ανέβασαν πάνω στην οροφή αυτοκινήτου εν κινήσει ένα έρημο σκυλί για να κάνουν την πλάκα τους και δίχως ντροπή το βιντεοσκόπησαν και το ανήρτησαν στο TikTok. Αστείο ε; Αστείο που το σκυλί τρομοκρατείται, που κινδυνεύει να σκοτωθεί (δεν ξέρουμε αν τραυματίστηκε ή όχι), που γελοιοποιείται ένα αβοήθητο ζώο που αν μετά τολμήσει να γρυλίσει θα το βγάλουν επιθετικό;

Τώρα που ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δω πόσο αστείο θα τους φανεί. Βέβαια αυτός που βιντεοσκοπεί και χασκογελάει δεν θα κληθεί ως συνεργός μάλλον αλλά ως μάρτυρας και μετά θα μας πει ότι ήταν και δεν ήταν στην ίδια παρέα».

Σημειώνεται, ότι πριν λίγες μέρες, ξέσπασε σάλος, όταν ένας νεαρός στην Αιδηψό δελέασε μια γάτα και στη συνέχεια την κλώτσησε στη θάλασσα, με την παρέα του να καταγράφει το βίντεο και να γελάει.