καρδίτσα-έπιασαν-και-τον-τρίτο-ληστή-τ-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.02.2018 | 13:17

Καρδίτσα: Έπιασαν και τον τρίτο ληστή των ηλικιωμένων

Κάθε μέρα που περνάει, πέφτει στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας και ένας από τους τέσσερις κακοποιούς που λήστεψαν δυο ηλικιωμένους και την κόρη τους στο χωριό Πεδινό της Καρδίτσας, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου! Μόνο ένας παραμένει ασύλληπτος, αλλά είναι θέμα χρόνου να βρεθεί.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, με επιχείρηση που οργανώθηκε σε περιοχή της Καρδίτσας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καρδίτσας και της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από την ανακρίτρια ο τρίτος δράστης της ληστείας. Πρόκειται για έναν 23χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας και του απαγγέλθηκε κατηγορία για ληστεία.

Ένα 24ωρο νωρίτερα, είχε συλληφθεί σε περιοχή των Τρικάλων ένας 20χρονος συνεργός του. Την ταυτότητά τους είχε αποκαλύψει ο 24χρονος που είχε πέσει στα χέρια αστυνομικών λίγες ώρες μετά την ληστεία. Γνωστά είναι και τα στοιχεία του τέταρτου και τελευταίου δράστη, σε βάρος του οποίου έχει επίσης εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Οι τέσσερις νεαροί είχαν παραβιάσει την είσοδο του σπιτιού με καλυμμένα πρόσωπα, χτύπησαν τον 77χρονο ιδιοκτήτη, την 81χρονη σύζυγό του και την κόρη τους και άρπαξαν 550 ευρώ.