καραϊβάζ-κηδεία-σήμερα-το-τελευταίο-893849
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.04.2021 | 09:33

Καραϊβάζ κηδεία: Σήμερα το “τελευταίο αντίο” στον δημοσιογράφο

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν στη διάθεσή του βίντεο από την προσέγγιση και τη διαφυγή των δραστών, ενώ έχουν χαρτογραφήσει και μέρος των διαδρομών που ακολούθησαν. Ωστόσο συνεχίζουν την προσπάθεια να εντοπίσουν επιπλέον βιντεοληπτικό υλικό που θα δώσει περαιτέρω στοιχεία για την πορεία τους.

Τα στελέχη που έχουν αναλάβει την έρευνα αναζητούν σκούτερ, μάρκας Beverly, σκούρου χρώματος, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υλικό λίγο πριν την αλλαγή οχήματος διαφυγής. Ετσι, διεξάγεται παράλληλη έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί η πορεία του δεύτερου οχήματος από εκεί και πέρα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει βρεθεί ή δηλωθεί κάποιο δίκυκλο με αυτά τα χαρακτηριστικά.Ο αστυνομικός συντάκτης δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο από δύο άντρες, την ώρα που οι δικοί του άνθρωποι τον περίμεναν να επιστρέψει από την δουλειά του. Οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε δίκυκλο μικρού κυβισμού. Τα ίχνη τους ακόμα αναζητούνται…

Καραϊβάζ κηδεία: Πού θα γίνει

Η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ θα γίνει την Κυριακή 11 Απριλίου στις 15:00, στο χωριό του την Καλλίφυτο Δράμας, εκεί όπου γεννήθηκε.

Καραϊβάζ: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του Γιώργου Καραϊβάζ ήρθαν στο «φως» το μεσημέρι του Σαββάτου. Όπως έδειξε η νεκροτομή, ο άτυχος δημοσιογράφος δέχτηκε συνολικά 10 σφαίρες, 6 στον θώρακα, δυο στο κεφάλι, μία στο λαιμό, και μία στην αριστερή παλάμη.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βίντεο και κινητά

«Πρόκειται για οργανωμένη εκτέλεση από επαγγελματίες δολοφόνους», εκτιμούν τα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής. Από τις 8 το πρωί του Σαββάτου, κλιμάκια αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες αυτοπτών κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησε ο δημοσιογράφος από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR μέχρι το σπίτι του στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το 9άρι όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της άγριας δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ είναι «καθαρό» και δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια. Ωστόσο το επικρατέστερο από αυτά τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από το έγκλημα βρίσκονται επαγγελματίες δολοφόνοι.