καράφλας-νταίζη-ή-σαμπρέλας-ο-80028
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.06.2018 | 13:31

«Καράφλας», «Νταίζη» ή «Σαμπρέλας» -Ο «νονός της νύχτας» που δολοφονήθηκε στο Παλαιό Φάληρο

Γνωστός ως «καράφλας», «Νταίζη» ή «Σαμπρέλας» ήταν στους κύκλους της νύχτας ο 45χρονος που δολοφονήθηκε σήμερα το πρωί στο Παλαιό Φάληρο από κουκουλοφόρους που του έστησαν ενέδρα θανάτου και άνοιξαν πυρ εναντίον του αδειάζοντας τουλάχιστον έναν γεμιστήρα καλάσνικοφ.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν φυλακισμένος μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και είχε αντιπαλότητα από το 2008 με τον Βασίλη Στεφανάκο και βρισκόταν ανάμεσα στους υπόπτους της δολοφονίας του νονού της νύχτας που έγινε στις 17 Ιανουαρίου στο Χαϊδάρι.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία εντάσσει τη σημερινή δολοφονία στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στον κόσμο της νύχτας.

Πώς έγινε η επίθεση

Όλα εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν σύμφωνα με πληροφορίες δύο άντρες που φορούσαν κουκούλες και επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο πυροβόλησαν εναντίον του 45χρονου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αυτοκίνητο συνόδευε και μία μηχανή. Το θύμα προσπάθησε να καλυφθεί πίσω από αυτοκίνητα, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Κάποια οχήματα επίσης έχουν τρύπες από σφαίρες. Σημειώνεται ότι δίπλα στο θύμα βρέθηκαν ένα όπλο το οποίο πιθανότατα δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Αμέσως, ο 45χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, δεν κατάφερε ωστόσο να κρατηθεί στη ζωή.