καμίνια-νέα-τροπή-στην-υπόθεση-της-14χρ-697625
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.11.2019 | 21:38

Καμίνια: Νέα τροπή στην υπόθεση της 14χρονης που μαχαίρωσε τη μητέρα της

Ο σύντροφος του θύματος με δηλώσεις του στο Open δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

«Η μικρή είναι ένα θαυμάσιο παιδί. Δεν έπαιζε video games, είναι του αθλητισμού περισσότερο. Η μόνη εξήγηση που έχει δοθεί μέχρι τώρα είναι ότι υπνοβατούσε εκείνη τη νύχτα. Ξύπνησε από τις φωνές της μητέρας της και υπέστη σοκ», τόνισε ο σύντροφος της μητέρας.

Ο σύντροφος της μητέρας της 14χρονης βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και όπως λέει «αναζητά συνεχώς τα παιδιά. Αναρρώνει αλλά δεν επιτρέπει η κατάστασή της επισκεπτήριο ακόμη και αυτό που ζητάει συνέχεια είναι τα δυο της παιδιά». Η εξέλιξη της πορείας της υγείας της 48χρονης κρίνεται ικανοποιητική.

Όπως αναφέρει ο ψυχολόγος Δημήτρης Απατάγγελος «το φαινόμενο της υπνοβασίας μπορούμε να πούμε πως σαν φαινόμενο είναι εξαιρετικά σπάνιο ειδικά όταν συνδέονται με τέτοιες βίαιες πράξεις. Δεν μπορεί όμως να είναι απίθανο».

Το 14χρονο κορίτσι που οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα έχει επιστρέψει στο σχολείο της και στις καθημερινές δραστηριότητες και συνήθειές της. Άποψη των ειδικών είναι πως το κορίτσι δεν πρέπει να παρεκκλίνει από το πρόγραμμά της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Γιάνναρος τονίζει πως «μετά το περιστατικό ο αρμόδιος εισαγγελέας και ανακριτής αποφάνθηκαν πως το παιδί πρέπει να συνεχίσει να παρακολουθεί απρόσκοπτα τη σχολική του καθημερινότητα και του επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα για να παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο».