καλλιάνος-τι-είπε-για-τα-πρώτα-χριστού-845142
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.11.2020 | 12:43

Καλλιάνος: Τι είπε για τα πρώτα Χριστούγεννα με την αρραβωνιαστικιά του

Για τα πρώτα του Χριστούγεννα με τη μέλλουσα σύζυγό του Χάρις Δαμιανού, μίλησε στην εφημερίδα On Time o μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

«Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους τους ανθρώπους λόγω της καραντίνας και της εξάπλωσης του ιού που μας ταλαιπωρεί από τον περασμένο Μάρτιο. Εύχομαι υγεία, αγάπη, ευτυχία και ισορροπία για όλον τον κόσμο και μακάρι γρήγορα να βρεθεί το κατάλληλο εμβόλιο και η σωστή φαρμακευτική αγωγή ώστε να γυρίσουμε σταδιακά σε μια ομαλή κατάσταση.

Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που περνάμε μαζί με τη Χάρις ως αρραβωνιασμένοι και οφείλω να σας πω ότι ζούμε πολύ ευχάριστες στιγμές. Στολίσαμε το σπίτι μας, μαγειρεύουμε μαζί καθημερινά, συζητάμε με τις ώρες, βλέπουμε ταινίες, αλλά και παράλληλα ασχολούμαστε έντονα με τις δουλειές μας, εγώ με τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και τη Μετεωρολογία και η Χάρις με τη Δερματολογία ως ειδικευόμενη ιατρός. Εύχομαι για όλες και όλους ό,τι πραγματικά επιθυμούν με υγεία πάνω απ’ όλα. Επίσης, προσεύχομαι ο Θεός να βοηθήσει και να γίνει γρήγορα καλά ο πατέρας μου, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στον “Ευαγγελισμό” λόγω χρόνιου προβλήματος υγείας» ανέφερε μεταξύ άλλων.