καλλιάνος-για-την-αθηνών-λαμίας-έλε-718037
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.12.2019 | 11:51

Καλλιάνος για την Αθηνών – Λαμίας: Έλεος!

Μεγάλη ταλαιπωρία έζησαν οι οδηγοί στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας τη Δευτέρα εξαιτίας του χιονιά που έφερε η κακοκαιρία Ζηνοβία.  Τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφηκαν στη Μαλακάσα με τα οχήματα να σχηματίζουν ατελείωτες ουρές και τους οδηγούς να μένουν για ώρες εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους.

Ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρθηκε στον λογαριασμό του στο Facebook στις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων και ξέσπασε, τονίζοντας: «Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!».

Η ανάρτησή του:

«1ο δημοσίευμα : Πριν 3 μέρες
2ο δημοσίευμα : Πριν λίγο

Είχα προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και όλα τα site της χώρας ότι η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας θα είναι απροσπέλαστη λόγω των χιονοπτώσεων.

Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!

Μα είναι δυνατόν; Κάθε φορά τα ίδια; Έλεος δηλαδή! Τι άλλο να κάνουν οι Μετεωρολόγοι;

Κρίμα, πολύ κρίμα για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται τώρα εκεί αλλά θα έπρεπε να είχαν λάβει σοβαρά υπόψιν τους τα δελτία καιρού! Τώρα πια είναι αργά…», έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος.