Καλεσμένος σε Γ. Παπαδάκη: «Από το πέσιμο γλιτώσατε, να προσέξετε το άλλο»

Oι περισσότεροι θυμούνται το ατύχημα του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος έπεσε από την καρέκλα του ενώ η εκπομπή βρισκόταν στον «αέρα» πριν από λίγες μέρες.

 

Σήμερα, ο τουριστικός πράκτορας Μιχάλης Βλατάκης από την Κρήτη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για τη χρεοκοπία της Thomas Cook, θέλησε να «ελαφρύνει» λίγο την ατμόσφαιρα.

«Όταν σας είδα να πέφτετε από την καρέκλα σκέφτηκα… ο Γιώργος Παπαδάκης έχει επιβιώσει από τον λάκκο των λεόντων τόσα χρόνια με πρωτιά και θα πάει από καρέκλα», είπε, χαμογελαστός.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με τη σειρά του και έσπευσε να σχολιάσει «για να το ελαφρύνω κι εγώ περισσότερο, επειδή τα χρόνια περνάνε, ο γέρος ή από πέσιμο θα πάει ή από… καρέκλα».

Την έκπληξη ωστόσο την έκανε ο καλεσμένος καθώς απάντησε το ίδιο εύστροφα λέγοντας: «Από το πέσιμο το γλιτώσατε, να προσέξετε το άλλο!».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΠΟΜΠΗ, VIDEO, ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΑΣΤΕΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!