καλαμάτα-σημείωμα-φέρεται-να-άφησε-πί-1059820
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.12.2022 | 18:11

Καλαμάτα: Σημείωμα φέρεται να άφησε πίσω του το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε λατομείο

Σημείωμα φέρεται να άφησε πίσω του το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε νταμάρι στα Λέικα Καλαμάτας το μεσημέρι της Παρασκευής (9/12).

Σύμφωνα με το MessiniaLive στο σημείωμα φέρεται το ζευγάρι να εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έκανε τη βουτιά στο κενό, ενώ το ίδιο μέσω αναφέρει πως υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 70χρονος και η σύζυγός του αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Φίλος και συνεργάτης του 70χρονου, γνωστού εργολάβου της περιοχής, ανέφερε στο ίδιο Μέσο, πως ο ηλικιωμένος το τελευταίο διάστημα έδειχνε προβληματισμένος και τoυ είχε εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του για το μοιραίο, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι έχει «θηλιά στο λαιμό».

Ήδη από χθες το βράδυ τους αναζητούσαν οι δικοί τους άνθρωποι, που ανησύχησαν που δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματα. Σήμερα στο σημείο της τραγωδίας τους εντόπισε συγγενής τους, που κατευθύνθηκε στο λατομείο μετά από μαρτυρίες ότι είχαν δει το ζευγάρι νωρίτερα να πήγαινει προς το νταμάρι.

Ο 70χρονος έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του, ενώ η σύζυγός του βρέθηκε νεκρή σε άλλο σημείο του νταμαριού, σε απόσταση περίπου 50 μέτρων.