καλαμάτα-σε-γυναίκα-ανήκουν-τα-οστά-πο-323987
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.04.2019 | 17:36

Καλαμάτα: Σε γυναίκα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν στα Λέικα

Η έρευνα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία και οι εξετάσεις στα ρούχα που βρέθηκαν αναμένεται να δώσουν κάποιες απαντήσεις στο τι έχει συμβεί και σε ποιον ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο που κατασκευάζεται στο νταμάρι στην περιοχή των Λέικων.

Μπροστά στο μακάβριο θέαμα βρέθηκε διερχόμενος περιπατητής, Σε απόκρημνο σημείο της ίδιας περιοχής εντοπίσθηκαν διασκορπισμένα υπολείμματα οστών και τμήμα από ρούχα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και περισυνελέγησαν. Τμήμα από το κρανίο που εντοπίσθηκε παραπέμπει καθαρά σε ανθρώπινα οστά, ενώ τα τμήματα των ρούχων που βρέθηκαν παραπέμπουν σε γυναίκα.

Βέβαια, απαντήσεις σε όλα αυτά θα δώσουν τα αρμόδια εργαστήρια και ο ιατροδικαστής. Πάντως, στη Μεσσηνία δεν υπάρχει κάποια δηλωμένη εξαφάνιση γυναίκας, πλην της 57χρονης Χριστίνας Εξαρχουλέα τον Οκτώβριο του 2017 από τη Μάνη.

Επίσης, δεν μπορούν να εξαχθούν από τις Αρχές ασφαλή συμπεράσματα και για τον τόπο, καθώς στο σημείο έχουν συμβεί αρκετές κατακρημνίσεις, ενώ τα οστά βρέθηκαν διασκορπισμένα.