κακοκαιρία-ποιοι-δρόμοι-είναι-κλειστ-1132687
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.02.2023 | 08:19

Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και ποιοι άνοιξαν

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί: Λόγω των έντονων δυσμενών καιρικών φαινομένων η Αστυνομία έχει προχωρήσει για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε δρόμους της Αττικής.

Συγκεκριμένα κλειστή είναι η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας από την γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τον κόμβο των Οινοφύτων, και από την 261,280 Χ/Θ έως την 56,728 Χ/Θ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παράλληλα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος της οδού Νούση προς Πάρνηθα, ενώ στην επαρχιακή οδό Μεγάρων-Αλεποχωρίου στο ύψος της περιοχής Λούμπα προς Αλεποχώρι η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Άνοιξε η Λεωφόρος Κατεχάκη, που είχε κλείσει νωρίτερα από το ύψος της Μεσογείων έως την Ηλιούπολη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, για να καθαριστεί λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που σημειώθηκε.

Ανοιχτή είναι η Αττική Οδός η οποία είχε κλείσει χθες το απόγευμα από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Ελευσίνας. Νωρίς το πρωί έκλεισε από Κηφισίας μέχρι Μαραθώνος, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, λόγω συσσώρευσης χιονιού.

Στην κυκλοφορία δόθηκε και η λεωφόρος Σχιστού.