κακοκαιρία-μπάρμπαρα-πού-απαγορεύετ-1132825
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.02.2023 | 09:11

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα σφυροκοπά τη χώρα και τα χιόνια πέφτουν σε αρκετές περιοχές, με τα περισσότερα προβλήματα να υπάρχουν σε Εύβοια και Πήλιο. Οικισμοί παραμένουν ακόμη χωρίς νερό και ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα.

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, Τετάρτη, σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και στους δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου, Ν. Πηλίου και Σκιάθου.

Στα βόρεια και βορειοανατολικά προάστια της Αττικής οι δημόσιες υπηρεσίες ανοίγουν στις 10:00 και τα καταστήματα στις 11:00. Εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα πρατήρια βενζίνης.

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία

Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη έως τα όρια του νομού Αττικής, καθ’ όλο το μήκος της Αττικής Οδού, της δυτικής περιφερειακής Υμηττού και της περιφερειακής Αιγάλεω, καθώς και στο παράπλευρο αυτών οδικό δίκτυο.

Ανανεώνεται συνεχώς η λίστα με τα κλειστά σχολεία για σήμερα. Λόγω μικρών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στον αύλειο χώρο κάποιων σχολείων, έπειτα από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν άνθρωποι του Δήμου Αγίας Παρασκευής, αποφασίστηκε τα μαθήματα, σε όλα τα σχολεία της πόλης, να ξεκινήσουν στις 10.00 πμ. Κάτι που θα συμβεί και στον Δήμο Χολαργού, κατόπιν επικοινωνίας του Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά με τον Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο.

Δεν εκτελούνται τα πρωινά δρομολόγια των τρένων Αθήνα-Θεσσαλονίκη.