κακοκαιρία-δύσκολες-ώρες-για-τον-βόλο-1228090
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.09.2023 | 11:28

Κακοκαιρία: Δύσκολες ώρες για τον Βόλο- Ένας νεκρός -Αγνοούμενοι και απαγόρευση κυκλοφορίας

Πολύ δύσκολες ώρες περνά ο Βόλος αλλά και ευρύτερα η Μαγνησία και οι Σποράδες καθώς το επίκεντρο της κακοκαιρίας Daniel παραμένει πάνω από την περιοχή εδώ και αρκετές ώρες με τους μετεωρολόγους να εκτιμούν ότι η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί για τις επόμενες αρκετές ώρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ένας κτηνοτρόφος περίπου 70 ετών έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στον Άνω Βόλο όταν καταπλακώθηκε από τοίχο δίπλα στο σπίτι του που κατέρρευσε από τον μεγάλο όγκο νερού. Κατά πληροφορίες ο κτηνοτρόφος προσπαθούσε να προσεγγίσει τα ζώα του.

Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες για άλλον έναν αγνοούμενο στην περιοχή του Βόλου το αυτοκίνητο του οποίου παρασύρθηκε από ρέμα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης.

Απαγόρευση κυκλοφορίας με εντολή της αστυνομίας

Ενώ, λίγο πριν τις 11, ήχησε ξανά το 112, που με εντολή της Ελληνική Αστυνομίας απαγορεύθηκε η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Eνώ, χτύπησε και 112 στους κατοίκους του Πηλίου για απαγόρευση κυκλοφορίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αγνοείται 42χρονος άνδρας

Την ίδια ώρα, ένας άνδρας γύρω στα 30-34 έτη που παρασύρθηκε από ρέμα στον Άγιο Γεώργιο, αναζητείται. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε χείμαρρο με το αυτοκίνητό του, πήγε να βγει από αυτό και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε ο Γιάννης Αρτοποιός στον Βόλο έπεσαν 12.000 κεραυνοί μέσα σε μόλις 2 ώρες, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 180 κλήσεις.

Στον δρόμο ο Μπέος – Έκκληση στους κατοίκους: Γυρίστε σπίτια σας, θα σπάσουν τα ποτάμια

Ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος έχει βγει στον δρόμο και προσπαθεί να γυρίσει πίσω τους οδηγούς που βρίσκονται στους πλημμυρισμένους δρόμους του Βόλου.

Στο video, που ανάρτησε στα μέσα κοινής δικτύωσης, κάνει έκκληση να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, γιατί το νερό που έρχεται δεν το έχουμε ξαναδεί και θα σπάσουν τα ποτάμια.

«Πού Πού πανε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε» ακούγεται να λέει ο κ. Μπέος.

«Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχνήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις» συνεχίζει ο δήμαρχος Βόλου με το νερό να φτάνει στο γόνατό του.

«Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Απο χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας» πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενους στους οδηγούς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού

Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού και ομίχλη