κακοκαιρία-διομήδης-δεύτερος-νεκρός-978629
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.01.2022 | 18:49

Κακοκαιρία Διομήδης: Δεύτερος νεκρός στην Καρδίτσα

H κακοκαιρία Διομήδης έχει ήδη προκαλέσει πολλές ζημιές, ενώ ήδη έχουν χαθεί δύο ανθρώπινες ζωές. Μάλιστα το μεσημέρι της Τετάρτης 50χρονος εργαζόμενος που δούλευε στην ηλεκτροδότηση της περιοχής της λίμνης Πλαστήρα χτυπήθηκε από ρεύμα εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του KarditsaLive.Net ο εργαζόμενος φέρεται να χτυπήθηκε από ρεύμα κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης βλάβης. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο εργαζόμενος ήταν μέλος συνεργείου εργολάβου που εκτελούσε εργασίες στα Καλύβια Πεζούλας για τον ΔΕΔΔΗΕ.

Νεκρός σε ρέμα εντοπίστηκε άνδρας στις Σέρρες

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στις Σέρρες όταν μαζί με τη γυναίκα του και τον αδερφό του προσπάθησαν να διασχίσουν ποτάμι στην Νιγρίτα το οποίο ήταν φουσκωμένο λόγω της κακοκαιρίας.

Ως αποτέλεσμα, δύο άτομα που ήταν ανδρόγυνο παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός 4χλμ περίπου από το σημείο που παρασύρθηκε αρχικά. Η γυναίκα του αγνοείται με τις αρχές να επιχειρούν για τον εντοπισμό της σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων από το σημείο που παρασύρθηκε.

Σημειώνεται ότι το πρόσωπο που ειδοποίησε το 112 ήταν το τρίτο άτομο που γλίτωσε από τα ορμητικά νερά του ποταμού και αδερφός του θύματος. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά είναι σε εξέλιξη, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση για τον άτυχο άνδρα. Σημειώνεται ότι η περιοχή είχε πληγεί από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας «Διομήδης», με αποτέλεσμα το ύψος του νερού στο ποτάμι να είναι ασυνήθιστα υψηλό.