και-οι-manowar-αποχαιρετούν-τον-κώστα-καζάκο-962579
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.09.2022 | 08:50

Και οι Manowar αποχαιρετούν τον Κώστα Καζάκο – «Ήταν γίγαντας»

Και οι Manowar αποχαιρετούν τον σπουδαίο ηθοποιό Κώστα Καζάκο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, μετά από μέρες νοσηλείας στον «Ευαγγελισμό». Το θρυλικό συγκρότημα κάνει λόγο για έναν «γίγαντα που δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Όπως γράφει, «Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του θρυλικού Κώστα Καζάκου. Ήταν ένας γίγαντας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το μέγεθος αυτής της απώλειας για την οικογένειά του, τους φίλους του και τον κόσμο».

«Ήταν τιμή και προνόμιο να γνωρίσουμε τον Κώστα», συμπληρώνουν στην ανάρτηση που συνοδεύουν με φωτογραφία τους μαζί του και καταλήγουν: «Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του».

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Καζάκος είχε συμμετάσχει στο τραγούδι «The Revenge of Odysseus» των Manowar. Μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο είχαν υποδυθεί τον Οδυσσέα και τον Τηλέμαχο, αντίστοιχα.

Στο κομμάτι, είχαν αφηγηθεί μία διασκευασμένη ιστορία που ουσιαστικά παρουσίαζε την προσωπική ματιά του Τηλέμαχου «πάνω» στην Οδύσσεια. Τη μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά είχε κάνει ο Σάκης Τόλης (Rotting Christ).