και-ο-πατούλης-μέσω-ρώμα-κατά-μενδώνη-877857
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.02.2021 | 12:19

Και ο Πατούλης, μέσω Ρώμα, κατά Μενδώνη: «Έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει»

Και ο Πατούλης, μέσω Ρώμα, κατά Μενδώνη: «Έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει»

«Η υπουργός Πολιτισμού έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει. Η κ. Μενδώνη έχει παραιτηθεί αυτή τη στιγμή στη συνείδηση όλων των ανθρώπων του Πολιτισμού. Στην πραγματικότητα, έχει φύγει από το πόστο της και φαντάζομαι ότι πλέον είναι τυπική η διαδικασία, έως ότου να ζητήσει την παραίτησή της και ο Πρωθυπουργός. Διότι, και την ίδια δεν την συμφέρει πλέον να παραμένει εκεί ως σάκος του μποξ. Η Μενδώνη ήταν από την πρώτη στιγμή που μπήκε σε αυτό το πόστο, σάκος του μποξ».

Ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός ο Χάρης Ρώμας ξεσπάθωσε κατά της Λίνας Μενδώνη. «Η φράση ότι εξαπατήθηκε από βαθιά υποκριτική τέχνη είναι,πολύ μεγάλο λάθος στην τοποθέτησή της. Θα έπρεπε να ξέρει ότι είναι άλλο πράγμα η θεατρική υποκριτική, που έχει να κάνει με την απεικόνιση της πραγματικότητας. Αυτό κάνουν οι ηθοποιοί. Άλλο η τέχνη της υποκριτικής και άλλο η τέχνη της υποκρισίας και το ψέμα. Την τέχνη της υποκρισίας την ξέρουν καλύτερα οι πολιτικοί”, ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Δεν ήταν λίγοι όσοι συσχέτησαν την επίθεση Ρώμα στην Μενδώνη με τον … Γιώργο Πατούλη. Στις  αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019,ο κ. Ρώμας   ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη,με την οποία και εξελέγη. Έχει οριστεί εντεταλμένος σύμβουλος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων.