Καφετζόπουλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τη Μποφίλιου, με τη συγκέντρωση είχα» - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
10
Αύγουστος
Back

Καφετζόπουλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τη Μποφίλιου, με τη συγκέντρωση είχα»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος απαντά στις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του για τη συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου σε αντιπολεμική συναυλία, τονίζοντας πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί της, αλλά με τη συγκέντρωση που έγινε.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Νατάσα Μποφίλιου. Με τη συγκέντρωση που έγινε, είχα» ανέφερε αρχικά ο σπουδαίος ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Έλεγε άρες-μάρες-κουκουνάρες. Ένας αχταρμάς, που έλεγε να μην πάρουμε θέση. Εδώ είναι απλά τα πράγματα, υπάρχει η Ρωσία και υπάρχει και η Ουκρανία που δέχτηκε μια εισβολή».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ή θα πεις αυτό το πράγμα ή μην πεις τίποτα. Η ουσία είναι ότι καταδίκαζα μία συγκέντρωση και η μόνη γνωστή καλλιτέχνης ήταν αυτή. Οι αφίσες δεν έλεγαν τίποτα άλλο, η αφίσα έλεγε “η Μποφίλιου και άλλοι καλλιτέχνες”. Ως εκ τούτου, έπρεπε να αναφερθώ στη Μποφίλιου και θεώρησα ότι καλό είναι να είμαι λίγο σκεπτικός. Δεν θέλω να κάνω κριτική στη Μποφίλιου και το πώς ασκεί την τέχνη της. Δεν ήταν προσωπικό, απλώς ειρωνεύτηκα λίγο το βιμπράτο».
ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!