jumbo-καταγγελία-για-σοκαριστικό-ατύχημα-734159
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.02.2022 | 09:30

Jumbo: Καταγγελία για σοκαριστικό ατύχημα με 6χρονο αγόρι -Τι λένε γονείς & εταιρία

Γονείς κατέθεσαν μήνυση στην εταιρεία Jumbo για τον βαρύ τραυματισμό που υπέστη το έξι ετών αγοράκι τους, τον περασμένο Ιούλιο, όταν θέλησε να πιάσει ένα παιχνίδι και λόγω ύψους προσέκρουσε πάνω στα σίδερα κρεμάστρας, τα οποία στερούνταν προστατευτικού καλύμματος.

Στην κατά παντός υπευθύνου μήνυση που έχουν καταθέσει οι γονείς του εξάχρονου και που δημοσιοποιεί το protothema.gr, αναφέρεται ότι λίγο έλειψε να χαθεί παντελώς η όραση στο αριστερό μάτι του ανήλικου αγοριού.

Όπως υποστηρίζει στη μήνυση η 42χρονη μητέρα, τη στιγμή του τραυματισμού βρισκόταν σε κοντινή απόσταση μία υπάλληλος που μπορεί να πιστοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό. Ωστόσο, η μητέρα ισχυρίζεται ότι όχι μόνο δεν υπήρξε έμπρακτη συμπαράσταση από το προσωπικό του υποκαταστήματος του Jumbo την ώρα που το αγοράκι χτύπησε, αλλά το μόνο – όπως τονίζει – που φαίνεται να ενδιέφερε τους εργαζόμενους ήταν η καταβολή των προβλεπόμενων ποσών για κάποιες αγορές που είχαν ήδη γίνει.

Ένα 24ωρο μετά το χτύπημα, ειδικός γιατρός παρέπεμψε την οικογένεια σε χειρουργό, ώστε να γίνει η κατάλληλη επέμβαση και το παιδί να μην πάσχει από ολική τύφλωση. Η επέμβαση έγινε και το αγοράκι νοσηλεύτηκε στο «Παίδων Πεντέλης» για μία ημέρα.

Σε επικοινωνία με το νομικό τμήμα της εταιρίας Jumbo την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, η νομική σύμβουλος απάντησε στο protothema.gr ότι το καταγγελλόμενο συμβάν δεν έχει καταγραφεί. Ωστόσο, σύμφωνα με την οικογένεια του 6χρονου αγοριού,  επιδόθηκε  στις 24/10/2022 στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Μοσχάτο εξώδικη όχληση μέσω της οποίας γνωστοποιήθηκε η υποβολή της μήνυσης εις βάρος των Jumbo.