jumbo-η-νέα-ανακοίνωση-το-ωράριο-και-ο-κόφτ-33014
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.04.2021 | 14:30

Jumbo: Η νέα ανακοίνωση, το ωράριο και ο κόφτης

«Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 5 Απριλίου όλα μας τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργούν με την υπηρεσία του ραντεβού», ανακοίνωσε η δημοφιλής αλυσίδα καταστημάτων, σε συνέχεια των ανακοινώσεων για την επαναλειτουργία της αγοράς στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, προστίθεται: «Το ραντεβού ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο για 1 άτομο. Λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων στις περιοχές που είναι στο “βαθύ κόκκινο”, τα ραντεβού εντός του καταστήματος ΔΕΝ μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά».

Εξάλλου, τα JUMBO αναφέρουν, στην ίδια ανακοίνωση, πως «κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα των Σπάτων, του Αμαρουσίου στο Avenue, στο Ίλιον στο Escape center, Θεσσαλονίκης και Πάτρας».

Αναφορικά με τη μέθοδο click inside, ο καταναλωτής καλείται να επισκεφθεί ειδική σελίδα του επίσημου ιστοτόπου της αλυσίδας, όπου μπορεί να επιλέξει κατάστημα, ώρα προσέλευσης κλπ., προκειμένου να κλείσει το ραντεβού του.

 «Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα λάβετε άμεσα email επιβεβαίωσης και 2 ώρες πριν το ραντεβού σας θα λάβετε email & sms υπενθύμισης του ραντεβού. Αν κλείσετε το ραντεβού σας σε λιγότερο από 2 ώρες θα λάβετε άμεσα email & sms επιβεβαίωση», αναφέρει η σχετική σελίδα των JUMBO.

Επισημαίνεται πως το παραπάνω email ή sms για το ραντεβού θα ζητείται από τις αρχές, σε περίπτωση ελέγχου των πολιτών που μεταβαίνουν για ψώνια, εν μέσω του lockdown.

Σημειώστε, τέλος, πως το ωράριο λειτουργίας των JUMBO, όπως αναφέρει η εταιρεία είναι: από Δευτέρα έως Σάββατο 08.00-20.30