ήθελα-να-περιορίσω-τον-ζακ-κωστόπουλ-537178
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.09.2018 | 13:59

«Ήθελα να περιορίσω τον Ζακ Κωστόπουλο, ήταν σε αμόκ»

Τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν τον Παρασκευή σε κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος δίνει ο 55χρονος, ιδιοκτήτης καταστήματος της περιοχής, που συνελήφθη για την επίθεση στον δράστη.

Ο 55χρονος υποστήριξε ότι προσπάθησε να περιορίσει τον Ζακ Κωστόπουλο, «που ήταν σε κατάσταση αμόκ».

Ο συλληφθείς δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στην επιχείρησή του κοντά στο κοσμηματοπωλείο του 73χρονου φίλου του στη Γλαδστώνος, όταν άκουσε φασαρία. Ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, ανέφερε, είχε βάλει κάποια κοσμήματα σε ένα σακουλάκι είχε ανοίξει την ταμιακή μηχανή και την είχε ρίξει κάτω και κρατούσε μαχαίρι.

«Ήταν σε επιθετικό αμόκ»

«Δεν υπήρχε καμία πρόθεση για βάρια σωματική βλάβη για το δράστη… Ο δράστης ήταν σε αμόκ σε επιθετικό αμόκ. Βρισκόταν εγκλωβισμένος μέσα στο κοσμηματοπωλείο στο όποιο οποίο είχε πάει για να κλέψει. Βλέποντας τον κόσμο απ’ έξω προσπάθησε να βγει έξω (από το κοσμηματοπωλείο), και την ώρα που προσπάθησε να βγει έξω κρατούσε ένα μαχαίρι. Εγώ εκείνη την ώρα είδα σαν παρατηρητής το μαχαίρι και θεώρησα έκρινα ότι αυτός ο άνθρωπος με το επιθετικό αμόκ που έχει δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγει έξω και να σκοτώσει κόσμο» υποστήριξε ο 55χρονος.

Όπως είπε, στόχος του ήταν να τον περιορίσει στο χώρο του κοσμηματοπωλείου. Όταν ο Ζακ Κωστόπουλος βγήκε, ο 55χρονος τον αφόπλισε.

«Κινδυνεύει η οικογένειά μου»

Ο 55χρονος μάλισταα υποστηρίζει ότι μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση και το σάλο που προκάλεσαν τα βίντεο από το περιστατικό, κινδυνεύει η οικογένειά του.