ΡΟΗ
προηγ επομ

iSYRIZA: Πολάκης & Παντέλης απαντούν σε ερωτήματα για τον κορωνοϊό

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 25 Μαρτίου 2020 - 20:41
  • Comments Off

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι ξεκινάει το έβδομο iAsk&Watch, όπου τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν απαντήσεις σε ερωτήματα που τους απασχολούν εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού και απαγόρευσης εξόδου, από τον πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανίων, Παύλο Πολάκη και τον νοσηλευτή και μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ, Τάκη Παντέλη.

Αναλυτικά:

«Με ραγδαίους ρυθμούς συνεχίζεται η εξάπλωση του κορωνοϊού τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Τα εθνικά συστήματα υγείας των κρατών δοκιμάζουν τα όρια των αντοχών τους, με χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτών της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Η χώρα μας είναι κατάλληλα οχυρωμένη απέναντι στον κορωνοϊό; Το Ε.Σ.Υ. θα ανταπεξέλθει στις αυξανόμενες ανάγκες για νοσηλεία ασθενών; Οι ΜΕΘ της χώρας μας επαρκούν;

Η πλατφόρμα του iSYRIZA, συνεχίζοντας να παρέχει στα μέλη της έγκυρη ενημέρωση γύρω από τα ζητήματα που τους απασχολούν, ανοίγει το έβδομο iAsk&Watch. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης και ο νοσηλευτής και μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ, Τάκης Παντέλης απαντούν στις ερωτήσεις των μελών του iSYRIZA, όσον αφορά τον κορωνοϊό και το δημόσιο σύστημα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι για να λάβει κάποιος μέρος στις διαδικασίες του iAsk&Watch, θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει πρωτύτερα εγγραφή στην πλατφόρμα.»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!