ήρθε-στον-γάμο-μου-πάω-στην-κηδεία-του-1151469
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.03.2023 | 14:55

«Ήρθε στον γάμο μου, πάω στην κηδεία του» – Σπαράζει φίλος μηχανοδηγού από τα Τέμπη

«Ήρθε στον γάμο μου, κι εγώ πάω στην κηδεία του. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ακόμα και σήμερα που θα πάμε στην κηδεία, πως σε κλάσμα δευτερολέπτου έφυγε έτσι απλά» εξομολογήθηκε ο στενός φίλος τουμηχανοδηγού Νίκου Ναλμπάντη, Γιώργος Βοσκόπουλος. Αποκάλυψε, μιλώντας στο Πρωινό, πως αν και είχα να συναντηθούν 2 με 3 μήνες, μιλούσαν τακτικά στο τηλέφωνο, με την τελευταία επικοινωνία τους να γίνεται πέντε ημέρες πριν από την τραγωδία στα Τέμπη.

Εκεί, του αποκάλυψε ότι ήθελε να παντρευτεί. Αυτός άλλωστε, όπως είπε ο φίλος του, ήταν και ο λόγος που έφυγε από την εστίαση πριν από ένα χρόνο και μπήκε στα τρένα, όπου εκπαιδεύτηκε για ένα εξάμηνο πριν αναλάβει. Ήθελε σταθερή δουλειά και να μαζέψει χρήματα.

Μεγαλύτερος φόβος του αδικοχαμένου Νίκου Ναλμπάντη, ήταν σύμφωνα με όσα είχε εκμυστηρευτεί στον φίλο του, ότι πολλοί πέφτουν στις ράγες των τρένων και οι μηχανοδηγοί οδηγούνται στα δικαστήρια. Του έλεγε επίσης πως υπήρχαν και θέματα ασφάλειας, όπως ότι δεν δούλευαν οι σηματοδότες.

Ο πατέρας του Νίκου Ναλμπάντη, ο οποίος κρατείτο στις τουρκικές φυλακές, επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του γιου του, που έγινε σήμερα.