ηρώ-μουκίου-έχασα-δουλειά-επειδή-αρν-1091833
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.11.2022 | 12:35

Ηρώ Μουκίου: «Έχασα δουλειά επειδή αρνήθηκα να ανταποκριθώ σε φλερτ»

Το πώς βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο “Κόκκινο Ποτάμι” αλλά και πώς έχασε δουλειά επειδή αρνήθηκε να ανταποκριθεί στο φλερτ που δέχθηκε περιέγραψε η Ηρώ Μουκίου.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του OPEN και όταν ρωτήθηκε για το πώς προέκυψε η συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη δήλωσε πως εκείνη επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στη σειρά της ΕΡΤ που υπέγραφε εκείνη την περίοδο, με τον ίδιο να της προτείνει έναν ρόλο στο “Κόκκινο Ποτάμι”.

Όπως είπε η ίδια, “είναι χαρά και τιμή μου και αλίμονο, το θεωρώ ψωνίστικο να μην λες ότι χρειάζεσαι δουλειά”, δήλωσε η Ηρώ Μουκίου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η ίδια ανέφερε πως πάντα την τρόμαζε ο εμμονικός θαυμαστής και θυμήθηκε ένα ακραίο περιστατικό όταν ένας άνδρας κρατώντας ένα μαχαίρι εισέβαλε στο θέατρο όπου έπαιζε εκείνη την περίοδο ζητώντας να τη δει.




Όσο για το αν έχει προσπαθήσει κάποιος να της δώσει έναν ρόλο εκμεταλλευόμενος κάτι παραπάνω, η Ηρώ Μουκίου τόνισε πως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους, ενώ αποκάλυψε πως έχασε δουλειά επειδή είπε “όχι”, σημειώνοντας ωστόσο πως “ήξερα ότι και να την έπαιρνα θα ήμουν στεναχωρημένη γιατί θα ήξερα γιατί την έχω πάρει”.