ηράκλειο-τι-έδειξε-η-ιατροδικαστική-ε-458800
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.03.2018 | 11:58

Ηράκλειο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 37χρονης

Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια, στην υπόθεση θανάτου της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο πάρκο Νεολαίας, κάτω από τα τείχη στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση, παραπέμπουν σε αυτοκτονία και όχι σε δολοφονία. Οι πρώτες ενδείξεις διαμορφώνουν μια εικόνα σύμφωνα με την οποία η Κατερίνα Γοργογιάννη έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος.

Τα ίδια ευρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 37χρονη, ήταν νεκρή από το βράδυ της Δευτέρας, 5 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που εξαφανίστηκε.

Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Κατερίνας, εξακολουθεί να επιμένει στην εκτίμηση ότι η κόρη της έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας, ενώ σε δηλώσεις της σημειώνει ότι δεν υπήρχε κάποιο ζήτημα στη ζωή της Κατερίνας που να την καταρρακώσει και να την οδηγήσει στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως η 37χρονη έφυγε από το σπίτι της σε κάποια ανύποπτη στιγμή και ενώ η μητέρα της κοιμόταν. Φεύγοντας πήρε μόνο τα κλειδιά της, αφήνοντας πίσω το κινητό και τα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα, γεγονός που ερμηνεύτηκε από τους οικείους της ότι πρόθεσή της ήταν να πάει κάπου κοντά και να επιστρέψει.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Ηρακλείου, από την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας, μέχρι και τον τραγικό της επίλογο.