ηράκλειο-μητέρα-εστεμμένης-η-γυναίκα-542987
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.10.2018 | 13:10

Ηράκλειο: Μητέρα εστεμμένης η γυναίκα που έσφαξε ο πρώην κουνιάδος της

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή των Δειλινών στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας 60χρονος κατακρεούργησε την 53χρονη πρώην σύζυγο του αδελφού του, μέσα στην καφετέρια όπου εργαζόταν η άτυχη γυναίκα στην περιοχή των Δειλινών στο Ηράκλειο.

Ο δράστης είχε κρυφτεί έξω από το κατάστημα και περίμενε να έρθει η κουνιάδα του για να ανοίξει. Όταν εκείνη έφτασε, στις 7 το πρωί, καυγάδισαν άγρια καθώς την θεωρούσε υπεύθυνη που η κόρη της, η οποία τον φιλοξενούσε καθώς δεν είχε στέγη, του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της.

Η αιτία ήταν ότι μεθούσε και προκαλούσε προβλήματα.

Πάνω στον καυγά, ο 60χρονος –που είναι αδελφός γνωστού κακοποιού και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές- έβγαλε το μαχαίρι και κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στην άτυχη γυναίκα, η οποία ξεψύχησε παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Ο δολοφόνος υπέδειξε στους αστυνομικούς πού πέταξε το μαχαίρι στην περιοχή Ταμπακαριά όπου βρέθηκε, όπως και το ματωμένο ενώ παντελόνι που άλλαξε στο σπίτι του.

Σημειώνεται ότι το θύμα ήταν μητέρα πρώην εστεμμένης καλλονής, η οποία είχε διακριθεί σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Miss Transcontinental International.