ηράκλειο-πάτησε-γκάζι-και-παρέσυρε-ασ-750973
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.06.2022 | 10:43

Ηράκλειο: Πάτησε γκάζι και παρέσυρε αστυνομικό

Ηράκλειο: Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή ένα ταξιτζή έλαβε χώρα την Πέμπτη το βράδυ στο αεροδρόμιο «Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

Η αστυνομία έκανε έλεγχο στα ταξί που περιμένουν για να παραλάβουν πελάτες και διαπίστωσαν ότι ένας εξ αυτών έκανε «ψάρευε» πελάτες εκτός σειράς.

Όταν επιχείρησαν να προχωρήσουν στον έλεγχό του, ο ταξιτζής αντέδρασε και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άρχισε να φωνάζει και έσπρωξε τον έναν αστυνομικό από τους τρεις, ενώ μπήκε στο αυτοκίνητό του, με σκοπό τη διαφυγή. Η επικεφαλής αστυνομικός έβαλε το χέρι της από το παράθυρο του οδηγού και προσπάθησε να του πάρει τα κλειδιά, αλλά εκείνος έκλεισε το τζάμι τραυματίζοντάς την ελαφρά. Αμέσως μετά πάτησε το γκάζι και άνοιξε ταχύτητα, τραυματίζοντας, επίσης ελαφρά, τον τρίτο αστυνομικό στο αριστερό του πόδι και στη μέση.

Ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για έλεγχο και πρώτες βοήθειες, ενώ ο 66χρονος οδηγός του ταξί συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της αντίστασης, της απειλής, της επικίνδυνης οδήγησης και της άγρας πελατών.