ηράκλειο-μεθυσμένοι-ανήλικοι-κατέλη-548128
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.08.2022 | 15:00

Ηράκλειο: Μεθυσμένοι ανήλικοι κατέληξαν στο νοσοκομείο

Δύο διαφορετικά περιστατικά κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr και οι δύο ανήλικοι κατέληξαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όταν ένας 16χρονος Βέλγος τουρίστας, πήγε σε ένα μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο και προμηθεύθηκε μπουκάλια με αλκοόλ. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός κατέληξε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα, μία 17χρονη πήγε με τους φίλους της σε beach bar στον Καρτερό Ηρακλέιου και αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Και για τα δύο περιστατικά ενημερώθηκαν οι αρχές με άνδρες της αστυνομίας να προχωρούν στη σύλληψη της 77χρονης ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ και του 41χρονου υπεύθυνου του beach bar με την κατηγορία ότι προμήθευσαν αλκοόλ σε ανήλικους.

Και οι δύο βρίσκονται αντιμέτωποι πλέον με τη δικαιοσύνη ενώ οι ανήλικοι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.