ηράκλειο-εκτός-κινδύνου-η-36χρονη-που-δ-1189886
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.06.2023 | 10:39

Ηράκλειο: Εκτός κινδύνου η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της

Αποσωληνώθηκε η 36χρονη από την Κρήτη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον ίδιο της τον σύντροφο στο Ηράκλειο.

Η κοπέλα η συνεχίζει να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, ωστόσο έχει διαφύγει τον κίνδυνο και η κατάσταση κρίνεται βελτιωμένη.

Τα τραύματα που φέρει από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε, είναι στο θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα.

Ο σύντροφός της, που μετά την επίθεση στην 36χρονη, αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και νοσηλεύεται φρουρούμενος, ελαφρύτερα τραυματισμένος, στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.




“Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ο γιος μου έπαθε κρίση την τελευταία στιγμή, τρελάθηκε το παιδί μου για προβλήματα”, δήλωσε ο πατέρας του δράστη στο Star, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες είχε ακόμη κι αυτός αίματα στην μπλούζα του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης είναι ένα άτομο ευέξαπτο, που δημιουργούσε προβλήματα, ενώ φέρεται να ήταν και χρήστης ουσιών.

Είχε απασχολήσει τις αρχές τόσο για ναρκωτικά, όσο και για κλοπές ωστόσο τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει στο Ηράκλειο τεχνικό γραφείο με αντικείμενο την μελέτη- επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως ο πατέρας του 36χρονου, που ήταν και αυτός που του άρπαξε το μαχαίρι από τα χέρια όταν αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά του μετά την επίθεση στην σύντροφο του, στην κατάθεση του φέρεται να υποστήριξε ότι η κοπέλα επιτέθηκε πρώτη στον γιο του.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν το βράδυ της Κυριακής, ο 36χρονος, βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.