ηράκλειο-έκρυβε-τα-φιξάκια-της-κοκ-1179239
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.05.2023 | 15:38

Ηράκλειο: Έκρυβε τα “φιξάκια” της κοκαΐνης σε κουτιά παυσίπονων

Στη σύλληψη 45χρονου ημεδαπού προχώρησαν απογευματινές ώρες χθες στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου για διακίνηση ναρκωτικών.

Για τη δράση του 25χρονου οι τοπική Λιμενική Αρχή είχε πληροφορίες. Και χθες εντοπίστηκε να κινείται με δίκυκλο που ανήκει σε άλλο άτομο σε επαρχιακή οδό του Δήμου Ηρακλείου και να σταθμεύει στην άκρη του δρόμου. Οι λιμενικοί τού έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του μια πλαστική συσκευασία αναλγητικών, η οποία περιείχε συνολικά 14 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) κοκαΐνης.

Στη διάρκεια έρευνας στην περιοχή βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο πρανές του δρόμου μία ακόμα συσκευασία αναλγητικών με 11 ακόμα αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν συνολικά 25 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 12,4 γρ., το δίκυκλο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των (505 ευρώ, ως προερχόμενο από την διάθεση των ναρκωτικών.