ηράκλειο-έκλεψε-ηλεκτρικό-πατίνι-και-659773
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.07.2019 | 13:04

Ηράκλειο: Έκλεψε ηλεκτρικό πατίνι και το πήγε… σπίτι του!

Να κάνει δικό του ένα από τα ηλεκτροκίνητα πατίνια της εταιρείας FLIIP που διαθέτει η εταιρεία FLIIP στο Ηράκλειο θέλησε ένας νεαρός Έλληνας και το φόρτωσε στην… καρότσα του αγροτικού φορτηγού του για να το πάει στο σπίτι του, χωρίς να φαντάζεται ότι είχε εγκατεστημένη ειδική εφαρμογή εντοπισμού!

Μέσω αυτής, οι υπεύθυνοι της εταιρείας ακολούθησαν το σήμα που εξέπεμπε το πατίνι, για το οποίο ήταν σίγουροι πως είχε κλαπεί αφού το στίγμα του προερχόταν από σημεία εκτός της επιτρεπόμενης ζώνης που έχουν οριοθετήσει στην πόλη του Ηρακλείου. Μάλιστα, κατέγραψαν βήμα προς βήμα τις κινήσεις αυτού που το είχε αρπάξει και ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι έκανε στάση σε μια καφετέρια και στην συνέχεια κατέληξε σε ένα συγκεκριμένο σπίτι σε μεγάλη κοινότητα του νομού.

Αμέσως, οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι, όπου έκαναν έρευνα και βρήκαν το επίμαχο πατίνι. Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να το κλέψει, αλλά να το… προφυλάξει από ενδεχόμενη κλοπή επειδή δήθεν είχε αντιληφθεί ύποπτες κινήσεις κι ότι θα το επέστρεφε την επόμενη ημέρα! Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.