ηράκλειο-άνδρας-οδηγός-έμεινε-εγκλωβ-1035575
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.06.2022 | 09:26

Ηράκλειο: Άνδρας οδηγός έμεινε εγκλωβισμένος 12 ώρες σε γκρεμό (φωτο)

Νύχτα τρόμου για έναν οδηγό από την περιοχή της Μεσαράς στο Ηράκλειο που παρέμεινε εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο του για σχεδόν 12 ώρες φοβούμενος πως στην παραμικρή κίνησή του, το όχημα που συγκρατούνταν από δέντρα θα καταλήξει στον γκρεμό.

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 69χρονο άνδρα, ο οποίος κινούνταν από τους Καλούς Λιμένες προς τον οικισμό Χρυσόστομο και από άγνωστη αιτία βρέθηκε στον γκρεμό. Την πορεία του οχήματος σταμάτησε μία συστάδα δέντρων, με τον ίδιο ωστόσο από εκείνη την στιγμή να μην μπορεί να κάνει την παραμικρή κίνηση.

Οι ώρες, από χθες νωρίς το βράδυ, μέχρι και σήμερα το πρωί κύλησαν μαρτυρικά με τον ίδιο να παραμένει ακίνητος, μην μπορώντας να προσεγγίσει καν το κινητό του για να καλέσει σε βοήθεια.

Νωρίς το πρωί δύο διερχόμενοι οδηγοί που περνούσαν από το σημείο είδαν το όχημα στον γκρεμό, σταμάτησαν και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Κατέβηκαν στο σημείο που είχε πέσει το όχημα και προσπάθησαν να βοηθήσουν τον 69χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Από το σημείο πέρασε και ένα τρίτο όχημα, στο οποίο επέβαιναν ένας αλιέας κάτοικος της περιοχής με τον γιο του. Σταμάτησαν για να βοηθήσουν και εκείνοι.

Ωστόσο ώσπου να φτάσουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής στο σημείο, οι διερχόμενοι οδηγοί είχαν καταφέρει να απεγκλωβίσουν τον 69χρονο και να τον πάνε σε ασφαλές σημείο, όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο και εφημερεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 69χρονος οδηγός, μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είναι είναι καλά στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ενδέχεται μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να πάρει εξιτήριο άμεσα από το νοσοκομείο.

Πηγή: neakriti