ιωάννινα-νεαρή-διέθετε-το-σπίτι-της-ως-462966
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.03.2018 | 10:38

Ιωάννινα: Νεαρή διέθετε το σπίτι της ως κρυψώνα ναρκωτικών

Τα ναρκωτικά που διακινούσε μια σπείρα τριών νεαρών Ελλήνων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης των Ιωαννίνων, είχε αναλάβει να τα κρύβει στο σπίτι της η 20χρονη γυναίκα της παρέας πιστεύοντας ότι δεν θα την υποψιάζονταν οι αστυνομικοί λόγω των φύλου και της ηλικίας της.

Δεν μπόρεσε, όμως, να ξεφύγει ούτε αυτή από το δόκανο των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, που είχαν «χαρτογραφήσει» την δράση όλων και την συνέλαβαν μετά τους συνεργούς της ηλικίας 21 και 26 χρόνων. Στο σπίτι της 20χρονης κατασχέθηκαν τρία «φιξάκια» με κοκαΐνη βάρους 7,5 γραμμάριων έτοιμα για πώληση, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,7 γραμμαρίων, μεθαμφεταμίνη MDMA βάρους 0,2 γραμμαρίου, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 490 ευρώ. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που τους άσκησε δίωξη για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης των Ιωαννίνων διακινούσε ναρκωτικά και ένας 48χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε ακόμη στο σπίτι του και παράνομο οπλισμό. Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, κατέσχεσαν τέσσερις συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 235 γραμμαρίων, ένα φιξάκι με μισό γραμμάριο κοκαΐνης, 25 ναρκωτικά χάπια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα δοχείο καπνίσματος χασίς.

Ακόμη, στο σπίτι κατασχέθηκαν μία επαναληπτική καραμπίνα, δύο πιστόλια κρότου- αερίου με 25 φυσίγγια, ένα αστυνομικό κλομπ και τέσσερα ξύλινα ρόπαλα, δύο σιδερογροθιές, 28 μαχαίρια και σουγιάδες και διαρρηκτικά εργαλεία. Όλα τα πειστήρια κατασχέθηκαν και ο 48χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.