ιωάννινα-καταζητούμενος-για-ναρκωτι-510892
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.07.2018 | 10:47

Ιωάννινα: Καταζητούμενος για ναρκωτικά μετέφερε 112 κιλά χασίς

Ένταλμα σύλληψης του εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 36χρονου Αλβανού, αλλά εκείνος δεν έλεγε να σταματήσει τις εισαγωγές μεγάλων φορτίων με χασίς από την πατρίδα του, με αποτέλεσμα να βρεθεί για τα καλά σιδηροδέσμιος!

Κατά την διάρκεια επιχείρησης που οργάνωσαν βάσει πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων εντόπισαν τον 36χρονο να κινείται με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην διασταύρωση Μεταμόρφωσης της εθνικής οδού Ιωαννίνων– Κοζάνης και τον ακινητοποίησαν. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν 46 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 112 κιλών κι έτσι ο Αλβανός οδηγός συνελήφθη.

Στην πορεία της προανάκρισης, εξακριβώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και για παράνομη είσοδο στη χώρα με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του και δύο κινητά.