ιωάννα-λίλη-να-γιατί-κυκλοφορεί-με-μπα-952861
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.10.2021 | 09:45

Ιωάννα Λίλη: Να γιατί κυκλοφορεί με μπαστούνι

Για την οικογένεια που δημιούργησε με το Γιώργο Ζαγοράκη, αλλά και για το λόγο που χρησιμοποιεί μπαστούνι μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ιωάννα Λίλη.

«Όλα τα ζευγάρια περνάνε τα σκαμπανεβάσματά τους. Αν υπάρξει ζευγάρι που θα σου πει πως όλα είναι τέλεια και καταπληκτικά, θα σου πει ψέματα. Το θέμα είναι να είσαι εκεί και να είσαι βράχος, αλλά και να κάνεις και τις υποχωρήσεις που χρειάζεται γιατί αν δεν τις κάνεις της υποχωρήσεις εκεί το χάνεις το παιχνίδι», είπε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πρόσθεσε: «Αυτά τα δύο χρόνια με την καραντίνα στη χώρα μας ήταν σε έξαρση η ενδοοικογενειακή βία, ενώ είδαμε και πολλά διαζύγια που βγήκαν στην επιφάνεια, ήταν πάρα πολύ λυπηρό αυτό. Εμείς στην καραντίνα τα περάσαμε όμορφα γιατί χαρήκαμε τον μπαμπά μας (Θοδωρή Ζαγοράκη) λίγο παραπάνω εδώ και στα τόσα χρόνια γάμου δεν τον είχαμε χαρεί τόσο πολύ, έλειπε συνεχώς σε ταξίδια».

Η Ιωάννα Λίλη αποκάλυψε και τγον λόγο που χρησιμοποιεί μπαστούνι. «Είναι και άποψη και μου αρέσει πολύ ως αξεσουάρ. Αλλά θα σου πω το εξής. Πριν δυο χρόνια χειρούργησα το δεξί πόδι μου, γιατί νόμιζα ότι έχω κότσι. Αλλά τελικά ήταν οστεόφυτο το οποίο το δημιουργεί ο οργανισμός από την πολύωρη ταλαιπωρία με το πόδι μου, μετά από χρόνια ορθοστασίας και πάνω στα τακούνια σαν μοντέλο. Αρχικά φορούσα ένα παράξενο παπούτσι αναπαυτικό επειδή κούτσενα και είπε να πάρω ένα μπαστούνι να κάνω ένα πιο… vitage στυλ. Το μπαστούνι το πήρα από Αμερική».