inka-στον-άρειο-πάγο-η-νομιμοποίηση-ή-μη-τω-1040163
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.11.2022 | 17:17

INKA: Στον Άρειο Πάγο η νομιμοποίηση ή μη των funds για διενέργεια πλειστηριασμών

INKA: Στις 26 Ιανουαρίου 2023 εκδικάζεται στην πλήρη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου το ζήτημα της νομιμοποίησης ή μη των funds για την διενέργεια πλειστηριασμών, σημειώνει σε ανακοίνωση του, το ΙΝΚΑ Κορινθίας και σημειώνει:

Είναι μια κορυφαία δικαστική στιγμή, από την οποία θα κριθεί η τύχη χιλιάδων πλειστηριασμών. Είναι μια κορυφαία δικαστική στιγμή, που θα έρθουν αντιμέτωπα, από τη μια πλευρά το δίκαιο των απλών πολιτών-καταναλωτών και από την άλλη πλευρά όλοι όσοι επιχειρούν να προοικονομήσουν απροσχημάτιστα τις δικαστικές αποφάσεις και με όλοι όσοι θέλουν η χώρα να λειτουργεί προς όφελος σκοτεινών και διαπλεκόμενων συμφερόντων, προς όφελος των ανακεφαλαιοποιημένων τραπεζών και εταιρειών-φαντασμάτων.

Η 26 Ιανουαρίου 2023 δεν είναι άλλη μια αδιάφορη δίκη. Είναι το προσκλητήριο στην ευθύνη που μας αναλογεί.

Καλούμε όλους τους πολίτες, όλες τις συλλογικότητες των εργαζομένων, των εργοδοτών ,των φοιτητών, των αγροτών, των εμπορικών συλλόγων των επιμελητηρίων, των Δικηγορικών Συλλόγων, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΒ ΓΣΕΒΕ,ΕΣΗΕΑ να ασκήσουν παρεμβάσεις στη διαδικασία για να υποστηρίξουν το δίκαιο.

Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές ενώσεις της χώρας, πρωτοβάθμιες και δευτοροβάθμιες, να κηρύξουν Γενική Απεργία για την 26-01-2023, ώστε να διευκολύνουν τους πολίτες-καταναλωτές να παρακολουθήσουν την ιστορική συνεδρίαση του δικαστηρίού.

Καλούμε όλες και όλους τους πολίτες-καταναλωτές να συστρατευτούν με το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας στην προσπάθεια να επικρατήσει η νομιμότητα.