ίλιον-νέα-στοιχεία-για-τον-βιασμό-του-15-86338
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.12.2022 | 12:13

Ίλιον: Νέα στοιχεία για τον βιασμό του 15χρονου από συνομήλικούς του

Φρίκη! Μόνο φρίκη προκαλεί η υπόθεση με πρωταγωνιστές μια ομάδα οχτώ 15χρονων αγοριών που βίαζαν συνομίληκό τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες όλα τα δραματικά γεγονότα ξεκίνησαν αρχές Νοεμβρίου. Μία παρέα οχτώ 15χρονων αγοριών έκλειναν έναν άλλο 15χρονο σε σπίτι σε περιοχή στο Ίλιον. Εκεί ασελγούσαν σε βάρος του, τον βίαζαν, μαγνητοσκοπούσαν τις πράξεις τους, τις διακινούσαν σε κινητά τηλέφωνα φίλων και συμμαθητών και στη συνέχεια του ασκούσαν bullying για να μην μιλήσει… Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία αλλά και τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Πώς ήρθαν στο φως οι αποτρόπαιες πράξεις; Κάποια στιγμή οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί τους. Μετά από συζητήσεις ο 15χρονος “έσπασε” και μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε. Στη συνέχεια απευθύνθηκαν στην Αστυνομία. Την Τετάρτη το πρωί οι Αρχές προχώρησαν σε 6 συλλήψεις 15χρονων αγοριών. Έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται ακόμα δύο φίλοι τους, ίδιας ηλικίας!

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, τους απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες και το Σάββατο (24/12) θα περάσουν από τον ανακριτή Ανηλίκων.

Έχουν γίνει έρευνες σε σπίτια, έχουν κατασχεθεί κινητά όπου υπάρχει υλικό με τον 15χρονο από τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε όπως και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Για τα φρικτά γεγονότα εξέδωσε ανακοίνωση και η ΕΛ.ΑΣ, στην οποία σημειώνεται:

Απο την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, έξι (6) ανήλικοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκου.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.