ηλίας-ψινάκης-βιβλίο-για-τη-ζωή-του-ετο-969783
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.12.2021 | 04:30

Ηλίας Ψινάκης: Βιβλίο για τη ζωή του ετοιμάζει ο μάνατζερ

Ένα ιδιαίτερο ριάλιτι αναφορικά με τη ζωή του ετοιμάζει ο Ηλίας Ψινάκης, κάτι που κρατούσε μέχρι πρότινος επτασφράγιστο μυστικό. Όπως μετέδωσε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», διέρρευσε ένα απόσπασμα από αυτά που έστελνε στα κανάλια, με τα οποία βρίσκεται σε συζητήσεις, με αποτέλεσμα ο ίδιος να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το ριάλιτι θα ονομάζεται «Στο γηροκομείο» και θα παρουσιάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του Ηλία Ψινάκη, ενώ στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο εμφανίζεται ο ίδιος να κάνει συζήτηση με την Πέγκυ Ζήνα και να θυμούνται άγνωστες ιστορίες.

Το βιβλίο

Ωστόσο, ο Ηλίας Ψινάκης, αυτή την περίοδο, γράφει βιβλίο με αποκαλύψεις από την πολυτάραχη ζωή του και εκνευρίστηκε ιδιαίτερα μετά τη διαρροή στο διαδίκτυο ενός βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Το βίντεο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας χωρίς να το επιθυμεί ο επιχειρηματίας, μάνατζερ και πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, έχει διάρκεια πάνω από μία ώρα και τον δείχνει στο σπίτι του την ώρα που ξυπνάει, ενώ στη συνέχεια προβάλει αποσπάσματα από συζήτησή του με την Πέγκυ Ζήνα.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα αποτελεί μέρος των μαγνητοσκοπημένων αφηγήσεων του Ηλία Ψινάκη για τη ζωή του, που θα απομαγνητοφωνηθούν με στόχο να συμπεριληφθούν στο βιβλίο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Ψινάκης έχει ήδη απευθυνθεί στον πρώην αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρέτησε ως προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. Μανώλη Σφακιανάκη και του ζήτησε να τον βοηθήσει ώστε να βρει τα άτομα που ευθύνονται για τη διαρροή.