ηλεία-προφυλακίστηκε-ο-πακιστανός-γι-547613
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.11.2018 | 10:41

Ηλεία: Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός για την απόπειρα βιασμού 8χρονου αγοριού

Ομολόγησε ότι ασέλγησε στο 8χρονο αγοράκι από την Βουλγαρία ο 21χρονος από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη στην περιοχή Ρουπάκι του δήμου Πηνειού στην Ηλεία, αρνήθηκε όμως ότι αποπειράθηκε να το βιάσει! Ωστόσο, εισαγγελέας και ανακριτής Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας του έδειξαν τον δρόμο για τη φυλακή.

Τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση για την ταυτοποίηση του γενετικού υλικού που βρέθηκε στα ρούχα του 8χρονου, όταν πήγε κλαίγοντας και με κατεβασμένο το παντελόνι του στη μητέρα του και διηγήθηκε τι είχε συμβεί, θα δείξουν αν στοιχειοθετείται η κατηγορία της απόπειρας βιασμού την οποία αρνείται επίμονα ο νεαρός αλλοδαπός.

Η εφιαλτική περιπέτεια του άτυχου αγοριού συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο 21χρονος κατάφερε να τον απομακρύνει από τα τρία αδελφάκια του με τα οποία έπαιζε στην αυλή τους και να τον παρασύρει σε ένα παράπηγμα όπου κατοικεί.

Εκεί, ασέλγησε πάνω του ώσπου εκσπερμάτισε. Το 8χρονο παιδί επανέλαβε και στην Αστυνομία όπου κατέφυγαν οι γονείς του όσα φρικτά βίωσε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν αμέσως τον Ασιάτη.