Ιερά Σύνοδος-Για ρασοφόρο με τρανσέξουαλ ερωμένη: Ουδεμία σχέση έχει με Μητροπολίτη

Ανακοίνωση για τα αλλεπάλληλα πρωτοσέλιδα και φωτογραφίες της εφημερίδας «Espresso», τα οποία υποστηρίζουν ότι μητροπολίτης διατηρεί δεσμό με τρανσέξουαλ, εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος.

«Ο ρασοφόρος, για τον οποίον αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» (19 έως 22.3.2018) ότι εμπλέκεται σε ερωτική σχέση, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες, ουδεμία σχέση έχει με οποιονδήποτε (εν ενεργεία ή εφησυχάζοντα) Μητροπολίτη ή Επίσκοπο της Εκκλησίας της Ελλάδος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι στα εν λόγω δημοσιεύματα φιλοξενούνται μαρτυρίες μίας τρανσέξουαλ ονόματι Αφροδίτη Κωνσταντίνου, σύμφωνα με την οποία, η ίδια διατηρεί ερωτική σχέση με μητροπολίτη.

Στο δημοσίευμα της «Espresso» που συνοδεύεται από φωτογραφίες του ζευγαριού σε προσωπικές στιγμές, διευκρινίζεται ότι ο μητροπολίτης δεν είναι παλαιοημερολογίτης, χωρίς ωστόσο να γίνεται άλλη αναφορά στην ταυτοτητά του.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ, ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ, ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!