Ιδού γιατί σε χαιρετούν οι αεροσυνοδοί όταν μπαίνεις στο αεροπλάνο - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
15
Μάρτιος
Back

Ιδού γιατί σε χαιρετούν οι αεροσυνοδοί όταν μπαίνεις στο αεροπλάνο

Σίγουρα το έχεις παρατηρήσει. Όταν ταξιδεύεις στο αεροπλάνο, ανεβαίνεις τις σκάλες για να μπεις, στην πόρτα σε περιμένουν αεροσυνοδοί που σου χαμογελούν και σε καλωσορίζουν. Ναι φαινομενικά το κάνουν για λόγους ευγένειας και είναι πολιτική κάθε εταιρείας αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο λόγος είναι πιο σημαντικός.

Το κάνουν για να σε τσεκάρουν. Ένα άτυπο face control ώστε να καταλάβουμε τι καπνό φουμάρεις. Αν είσαι επικίνδυνος ή απλώς χρειάζεσαι βοήθεια. Σε περίπτωση που είσαι μεθυσμένος σε βάζουν σε λίστα με τους πιο «επικίνδυνους», ενώ αν δείχνεις ότι φοβάσαι τότε κοιτάζουν να σε προσέξουν.

Προσέχουν τι αντικείμενα κουβαλάς στα χέρια σου, αν φοβάσαι πολύ, αν έχεις κάποιο βιβλίο, κάποιο φυλαχτό και γενικότερα την παρουσία σου.

Πλέον γνωρίζεις ότι δεν είναι εκεί μόνο για να σε καλωσορίσουν αλλά πίσω από το χαμόγελό τους κρύβεται και κάτι άλλο, πιο σημαντικό.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!