ιακωβίδης-μου-είπαν-κι-ότι-βγήκα-για-ν-928913
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.10.2021 | 07:57

Ιακωβίδης: «Μου είπαν κι ότι βγήκα για να κλαφτώ για μιζέρια & επαιτεία»

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το bullying και τον ψυχολογικό πόλεμο που έχει δεχτεί στον αθλητικό χώρο.

«Άκουσα κι ότι βγήκα για να κλαφτώ»

“Αυτός είμαι, μου έφυγε από μέσα μου. Δεν είναι μόνο οι οικονομικές δυσκολίες. Τόσα χρόνια έχω δεχτεί bullying, ψυχολογικό πόλεμο. Ξέρεις τι είναι να αγωνίζεσαι με έναν άλλο αθλητή, στην ίδια κατηγορία ίδια μέρα ίδια ώρα, και να τον στέλνουν αυτόν πέντε ημέρες νωρίτερα να κάνει προσαρμογή και εσένα να σε στέλνουν την προηγούμενη; είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

«Αυτό δεν είναι αδικία; Πολλές φορές δεν σε γουστάρουν για διάφορους λόγους. Εμένα τη ψυχή μου τη γέμισαν δηλητήριο, με πόνεσαν» κατέληξε ο αθλητής.

«Άκουσα κι ότι βγήκα για να κλαφτώ. Από παράγοντες ειπώθηκαν. Ότι κλάφτηκα, μιζέρια, επαιτεία. Το είπαν κι αθλητικοί παράγοντες αλλά τα σχόλια έχουν βαρύτητα ανάλογα με την προσωπικότητα που τα λέει. Δεν με ακουμπούν αυτά. Έχω δει κι έχω αντιμετωπίσει πολλά σε όλη την αθλητική μου δραστηριότητα. Δεν με αγγίζουν. Ως εδώ έφτασα ολομόναχος.

Με είχαν πάρει τα δάκρυα από πριν, όταν έκανα την προσπάθεια και φίλησα το πλατό. Δεν μπορούσα να κρατηθώ… Μπορούσα να τα έχω πάει και καλύτερα.» δήλωσε ο Θοδωρής Ιακωβίδης.