η-τρομερή-αλλαγή-του-χριστόφορου-πέσκ-866662
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.01.2021 | 21:19

Η τρομερή αλλαγή του Χριστόφορου Πέσκια

Θεωρείται ένας από τους έξι σεφ που δημιούργησαν τη νέα ελληνική κουζίνα. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Πέσκια, το οποίο τον έχουμε απολαύσει σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο γνωστός σεφ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop Up» και αποκάλυψε πως έχασε 35 κιλά κάτι το οποίο είναι εμφανές αφού είναι πλέον «αγνώριστος».

«Έχασα μπόλικα κιλά, μου έχει κάνει καλό η καραντίνα. Άλλοι έπαιρναν, εγώ έχανα. Πάνω από 30, σχεδόν 35 κιλά έχασα» εξομολογήθηκε.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας αναφέρθηκε και στα παιδιά που συμμετείχαν κατά καιρούς στο MasterChef αποκαλύπτοντας πως «έχει τύχει να δουλέψω με κάποια παιδιά που πήγαν στο MasterChef, μην με ρωτήσεις όνομα γιατί δεν τα θυμάμαι. Πρέπει να μην πήγαν και καλά δηλαδή…».

Στην ερώτηση αν του είχε γίνει πρόταση για να μπει στην κριτική επιτροπή του πρώτου MasterChef, ο ίδιος απάντησε «πως μου είχε γίνει τότε πρόταση για το MasterChef, αλλά επέλεξα το Top Chef. Τους είχα πει όχι στο MasterChef γιατί ήταν πολλές μέρες τα γυρίσματα, ενώ το άλλο ήταν λιγότερες»

Θεωρείται ένας από τους έξι σεφ που δημιούργησαν τη νέα ελληνική κουζίνα. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Πέσκια, το οποίο τον έχουμε απολαύσει σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.