η-συγγνώμη-της-24χρονης-που-ταξίδεψε-με-647989
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.08.2020 | 22:56

Η συγγνώμη της 24χρονης που ταξίδεψε με κορωνοϊό στη Σαντορίνη -«Μην πυροβολείτε»

Τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι μια 24χρονη με κορωνοϊό ταξίδεψε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αρκετοί χρήστες των social media, εκφράστηκαν εχθρικά εναντίον της.

Η ίδια μέσα από την κάμερα του Star ζήτησε συγγνώμη, καθώς κατάλαβε το λάθος της και έκανε λόγο για μια παρόρμηση της ηλικίας.

Παρόλα αυτά, αρκετοί εκμεταλλεύτηκαν την απερισκεψία ενός νέου ανθρώπου -και μάλιστα με προβλήματα υγείας- και την «έστησαν στο ένα μέτρο», εξαπολύοντας δριμύτατη κριτική με απρεπείς εκφράσεις.

Μάλιστα, αδιαφόρησαν για το γεγονός ότι δηλώνει μετανιωμένη, καθώς δήλωσε ότι «θέλω να ζητήσω μια δημόσια συγγνώμη από όλους δεν ήταν κάτι εσκεμμένο, ήταν μια παρόρμηση της ηλικίας. Επειδή έχω πολλά χρόνια το θέμα υγείας δεν ήταν και πάρα πολύ εύκολο να μετακινούμαι και επειδή τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία, ήθελα να ξεσκάσω».

Η 24χρονη πάσχει από νεφροπάθεια και κάνει τακτικά αιμοκαθάρσεις. Επίσης, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της είχε τηλεφωνήσει στο νοσοκομείο της Σαντορίνης και της είπαν πως μπορούν να κάνουν αιμοκαθάρσεις αρκεί πρώτα να κάνει το τεστ για τον κορονοϊό.

Επιπλέον, για τον λόγο που επέλεξε να κάνει το ταξίδι πριν κάνει το τεστ, είπε ότι «επειδή δεν είχα κανένα σύμπτωμα, ούτε βήχα, ούτε τίποτα. Πίστευα ότι δεν είμαι θετική στο ιό και επέλεξα να ταξιδέψω».

Θυμηθείτε ότι τα παιδιά ποτέ δεν τα πάμε απέναντι και δεν τα στήνουμε ποτέ στο ένα μέτρο, γιατί απλά αντανακλούν της φροντίδας που παίρνουν από την κοινωνία τους.