η-στιγμή-που-αθλητής-του-crossfit-εξουδετερών-1011170
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.04.2022 | 09:55

Η στιγμή που αθλητής του crossfit εξουδετερώνει επίδοξο κλέφτη

Απόπειρα κλοπής καταγράφηκε στο Νέο Ηράκλειο, οι προσπάθειες έπεσαν όμως στο κενό καθώς ο αιφνιδιασμός έφερε την ανατροπή. Άντρας αιφνιδιάστηκε, την τελευταία στιγμή, από την αντίδραση ιδιοκτήτη της μηχανής που περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να… εξουδετερώσει τον επίδοξο κλέφτη.

Το περιστατικο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Ο επίδοξος κλεφτης παρακολουθούσε επί ώρα σταθμευμένο μηχανάκι, το οποίο ανήκει σε αθλητή του crossfit .

Ο δράστης, προσπαθώντας να βεβαιωθεί ότι δεν θα γίνει αντιληπτός και ψάχνοντας τρόπο να καλύψει τα ίχνη του, περπατούσε για περισσότερο από μια ώρα γύρω από το σημείο.

Όπως διακρίνεται, πάντως, σε βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, τη στιγμή που ο επίδοξος κλέφτης επιχειρεί να ανέβει στο μηχανάκι, ο ιδιοκτήτης του ξεπροβάλλει ξαφνκά, τον αρπάζει και με κεφαλοκλείδωμα καταφέρνει να τον ακινητοποιησει.

Περαστικοί περνούν από το σημείο ενόσω ο ιδιοκτήτης παλεύει να κρατήσει τον επίδοξο κλέφτη για να τον παραδώσει στην αστυνομία.

Έπειτα από λίγο, ο ιδιοκτήτης μηχανής αναγκάζεται να αφήσει τον άντρα, με τον οποίο πάλευε νωρίτερα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τρέπεται σε φυγή.

Ακολουθεί ανθρωποκυνηγητό από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο άντρας όμως δεν έχει ακόμη συλληφθεί.