η-σκορδά-έφαγε-πόρτα-στο-μαγαζί-του-κ-605785
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.03.2019 | 07:40

Η Σκορδά «έφαγε» πόρτα στο μαγαζί του Κουτσόπουλου

Στο Πρωινό έπαιξαν αποσπάσματα από το MasterChef 3 και την ιστορία με τον Ζαχίρ, ο οποίος δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Ρώμη με τους συμπαίκτες του. Αλλά, όμως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του επεφύλαξε μία έκπληξη.

Όταν η Φαίη Σκορδά είδε το πλάνο από το ριάλιτι μαγειρικής ρώτησε τους συνεργάτες της, αν ο γνωστός σεφ και ο Ζαχίρ «πήγανε σε εκείνο το εστιατόριο που δεν με βάλανε μέσα κι έκανε κρύο και ήμουν με τις σακούλες;».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η ιστορία που «έφαγε» πόρτα είχε ως εξής: «Έφαγα πόρτα στα μούτρα κανονικά. Το έχω πει αυτό, ήταν του Αγίου Βαλεντίνου. Ο άνθρωπος που έχει το εστιατόριο, ο ιδιοκτήτης, μου έστειλε 100 μηνύματα μέσω γνωστών, μου ζήτησε συγνώμη και όποτε θέλουμε είμαστε καλεσμένοι. Όχι ο Κουτσόπουλος, αλλά ο επιχειρηματίας. Είμαστε καλεσμένοι να πάμε όποτε θέλουμε, αλλά δεν θα πάμε τώρα. Μπορεί το αγόρι που ήταν εκεί να κόμπλαρε που με είδε, δεν ξέρω…».

Βέβαια, αν και αληθινό το περιστατικό, εξήγησε ότι κάνει πλάκα. Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να εξηγεί, επίσης, ότι η Φαίη Σκορδά θέλησε να κεράσει τα παιδιά που βρίσκονταν μαζί της σε φωτογράφηση και πήγαν στο εστιατόριο, όπου είναι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Αλλά λόγω του Αγίου Βαλεντίνου και χωρίς κράτηση, δε μπορούσαν να τους βρουν τραπέζι.