η-πρώτη-συγκλονιστική-ανάρτηση-της-ιω-787212
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.09.2020 | 08:38

Η πρώτη συγκλονιστική ανάρτηση της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι

Σχεδόν τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα, η 34χρονη Ιωάννα. Η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο, ενώ τα μηνύματα συμπαράστασης στην Ιωάννα είναι αμέτρητα.

Η 34χρονη περνά πλέον τις πρώτες ημέρες στο σπίτι της, εξακολουθώντας φυσικά να βλέπει τους θεράποντες ιατρούς της σε εβδομαδιαία βάση.

Η Ιωάννα αποφάσισε μάλιστα να κάνει και την πρώτη της ανάρτηση στο Facebook μετά την επίθεση που δέχτηκε στο πρόσωπο με το βιτριόλι.

Η Ιωάννα αντικατέστησε την παλιά φωτογραφία του προφίλ της με μια καινούρια. Σε αυτή απεικονίζεται μια ξανθιά γυναίκα να κοιτάζει το πρόσωπό της στον καθρέφτη και να βλέπει ένα πρόσωπο γεμάτο λουλούδια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Mega, το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης κατηγορούμενης «μίλησε» και αποκάλυψε πως παρακολουθούσε το θύμα της επί έναν ολόκληρο χρόνο.

Συγκεκριμένα οι αξιωματικοί που συνεχίζουν τις έρευνες βρήκαν στο κινητό της 35χρονης την εφαρμογή trackerhome η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή για παρακολουθήσεις.

Μάλιστα όπως έχει αποκαλυφθεί είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της Ιωάννας τρεις πομπούς παρακολούθησης, προκειμένου να γνωρίζει τις κινήσεις της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα φωτογραφίες από την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει η Ιωάννα στο Μοσχάτο, οι οποίες τραβήχτηκαν στις 20 Ιουνίου 2019, δηλαδή ένα χρόνο πριν από την επίθεση.

Παράλληλα, από τις 29 Ιανουαρίου η 35χρονη φέρεται ότι παρακολουθούσε τον χώρο εργασίας της Ιωάννας.

Στο κινητό της κατηγορούμενης βρέθηκε φωτογραφία με απεικόνιση χάρτη με συντεταγμένες που οδηγούν στην οδό Αγίας Ελεούσης, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο της επίθεσης.

Στις 8 Μαΐου η 35χρονη εντοπίζει κατάστημα με περούκες στο Περιστέρι για να οργανώσει τη μεταμφίεσή της, όπως αποδεικνύεται από φωτογραφία του καταστήματος που έχει αποθηκεύσεις στο κινητό της τηλέφωνο.

Στις 16 Μαΐου αποθηκεύει φωτογραφία από μια εταιρεία ταξί, ενώ τρεις μέρες μετά καταχωρείς το κινητό της έναν αριθμό που ανήκει στην οδηγό ταξί, με το οποίο διέφυγε μετά την επίθεση.

Η 35χρονη είναι προφυλακισμένη στις φυλακές της Θήβας και συνεχίζει να κρατά το στόμα της κλειστό, όσον αφορά στα κίνητρα της επίθεσης με το βιτριόλι.