η-πρώτη-αλυσίδα-στην-ελλάδα-που-έφερε-τ-696103
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.10.2019 | 11:41

Η πρώτη αλυσίδα στην Ελλάδα που έφερε τα μπιφτέκια χωρίς κρέας

Τη νέα τάση, που σαρώνει στις ΗΠΑ, έφεραν στην Ελλάδα Goody’s Burger House. Η γνωστή αλυσίδα γίνεται η πρώτη στην Ελλάδα, που βάζει στο μενού της τα εναλλακτικά μπιφτέκια, που δεν περιέχουν κρέας.

Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση και το trend, που ήρθε για να μείνει, τα Goody’s Burger House δίνουν νέες δυνατότητες στους καταναλωτές, ανεξάρτητα από το αν είναι vegan ή αν απλά θέλουν να μειώσουν την κατανάλωση κρέατος, χωρίς όμως να κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση.

Όπως είναι γνωστό σήμερα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές ψάχνουν εναλλακτικές λύσης στη διατροφή τους και θέλουν να μειώσουν την κατανάλωση κρέατος, αλλά ταυτόχρονα να μην θυσιάσουν τη γεύση και την απόλαυση.

Ακριβώς αυτό είναι το σημείο, στο οποίο έρχονται να απαντήσουν τα Goody’s Burger House. Έτσι γίνονται η πρώτη αλυσίδα στην Ελλάδα που φέρνουν το νέο Meat Free Burger.

Το συγκεκριμένο vegan burger απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές, καθώς δεν θυσιάζει τη γεύση.

9

To νέο vegan burger παρασκευάζεται μόνο από φυτικά συστατικά, διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (19gr φυτικής πρωτεΐνης/τεμάχιο), είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και ταυτόχρονα περιέχει λιγότερα λιπαρά από ένα αντίστοιχο μπιφτέκι από κρέας.

Η σύνθεση του burge rσυμπληρώνεται από λαχανικά και sauces, όπως η μουστάρδα, η κέτσαπ και η Vegan Mayo Sauce των Goody’s Burger House.

Αυτό μάλιστα που κάνει τη διαφορά, είναι το γεγονός ότι τo νέο προϊόν διατίθεται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή σε σχέση με παρόμοιες εναλλακτικές της αγοράς και βρίσκεται ήδη σε όλα τα καταστήματα Goody’s Burger House στην Ελλάδα.