η-πισπιρίγκου-καταγγέλλει-τον-ξυλοδα-1005553
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.04.2022 | 13:23

Η Πισπιρίγκου καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό της στη ΓΑΔΑ

Σε μια καταγγελία που προκαλεί μεγάλη εντύπωση προχώρησε η 33χρονη, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Σόμπολο, δίνοντας μια ακόμα συνέντευξη αυτή τη φορά μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ρούλα του είπε ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Μάλιστα την κακοποίησή της την επιβεβαίωσε στον δημοσιογράφο και η μητέρα της 33χρονης. «Όποιος αστυνομικός περνούσε την χτυπούσε», υποστήριξε ο δημοσιογράφος.




«Μου είπε πως μέσα στα κρατητήρια όποιος αστυνομικός περνούσε την μιλούσε προσβλητικά και της έλεγε να ομολογήσει και στη συνέχεια τη χτυπούσε. Η μητέρα της μου είπε πως έχει χτυπήματα στα πλευρά, στο σώμα, στα μάτια», είπε ο Γιώργος Σόμπολος.

Η μητέρα της γυναίκας μίλησε και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκαλύπτοντας ότι είδε η ίδια τους μώλωπες στο πρόσωπο της κόρης της.




«Το παιδί έχει δεχθεί μπουνιές στο πρόσωπο και έχει μελανιές στα πλευρά. Είδα το πρόσωπό της χτυπημένο. Δεν κοιμάται, δεν τρώει, φοβάται και πονάει πολύ. Μου είπε ότι της τραβούσαν τα μαλλιά και της έλεγαν “π… ομολόγησε”. Μου χτυπούσε το τζάμι και μου φώναζε “πάρε από εδώ, δεν αντέχω άλλο”», είπε η μητέρα και επανέλαβε ότι επιμένει πως η κόρη της είναι αθώα.

Οι ισχυρισμοί της Ρούλας δεν έχουν επιβεβαιωθεί ή απορριφθεί επίσημα, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την ΕΛ.ΑΣ.